Na 17 jaar ICATT…

Ik heb ICATT opgericht in 1993… ja een hele tijd geleden. Dat was samen met Hanneke van der Horst die net zoals ik geloofde in de combinatie van technologie en communicatie. Dat was toen echt niet zo voor de hand liggend als je zou denken.
Wat een mooie tijd, maar het hoge woord moet eruit: ik ga wat nieuws doen. Het gaat Klas.nl heten en ik zal er nog uitgebreid over vertellen.

Voorlopig (tot 1 april!) ben ik nog hard aan het werk bij ICATT en daarna ook maar dan als senior adviseur. Dat werk doe ik nog steeds met mede-founder Hanneke van der Horst en sinds een paar jaar met de derde directeur Volkert Balk. En natuurlijk nog een heleboel anderen die ik zo heb leren waarderen.

to be continued….

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s