Checklist Digitale Jaarverslagen

Af en toe krijg ik een jaarverslag van een relatie opgestuurd. Ik kijk er uit professionele interesse altijd wel naar – dus het is een kanaal dat mij wel bereikt. Maar ik heb altijd ook wel een beetje een onbestemd gevoel als ik weer eens de bergen papier van mijn bureau in de daarvoor bestemde prullenbak leeg. Had ik dat jaarverslag wel gelezen? Is het niet erg ineffectief om zulk duur drukwerk rond te sturen? Want eenmaal op de mailinglijst blijf je echt jarenlang zo’n jaarverslag krijgen.

Bij ICATT zijn we bezig met de online variant die wij gemakshalve digitale jaarverslagen noemen (je weet maar nooit of online of webbased wel alles blijft dekken). Er zijn zoveel voordelen aan digitale jaarverslagen boven de papieren, tegenover enkele nadelen.

Voor iedereen die hier zelf mee bezig wil zijn, hebben wij een checklist gemaakt. die je hier kunt downloaden.  We geven ook de voordelen aan.

DOWNLOAD ICATT checklist – Digitaal Jaarverslag v1.0

Laat weten wat je er van vindt. Dit is deel van een serie checklists die ik hier steeds zal publiceren, maar je kunt ook op de mailinglist komen door mij een mail te sturen.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s