Menselijk digitaal

Het is nog geen tien jaar geleden dat ik mijn geliefde bedrijf ICATT. Menselijk digitaal. verkocht. Dat “menselijk digitaal” kwam er pas na mijn tijd bij, maar ik vind het super goed gevonden. Het voelde dan ook een beetje als een familie verlaten toen ik vertrok maar zoals dat gaat, leefde de familie gelukkig zonder mij voort. Hoe het kan? Ik was toch wel een van de drijvende krachten achter de innovatie in het bedrijf… dacht ik. Wat blijkt? Ik liet misschien een prima fundament achter maar het was vooral dat mijn getalenteerde zakenpartner Hanneke van der Horst en collega’s het gewoon prima zelf konden.

Ik had door de verkoop wel mooi het geld om iets nieuws en ambitious te bouwen en toen ik guru ontwikkelaar Marc Worrell en later oud collega Sjoerd Boersma mee kreeg, begonnen we met het bouwen van een applicatie… nee een Platform.

Eerst voor het onderwijs onder de naam MaxClass, toen Smart Workspaces in samenwerking met sociaal ondernemer Hubert Lut. Smart Workspaces bleek een opstapje te vormen naar LearningStone. En zo langzaam ontstond de visie: wij zijn platform bouwers! Niet één applicatie voor één organisatie, maar een heel raamwerk waar een klant zijn eigen klanten kon onderbrengen om samen te werken, te leren, te begeleiden, te trainen en meer.

Vorige jaar ontstond zo MijnWelzijn-leren.nl in samwerking met van onder andere Piet de Groot, een ondernemer met een sociaal hart en nu staan wij klaar om volgende platforms te ontwikkelen. Interessant? Laten mij het weten, ik denk graag mee en misschien kunnen wij in het plan investeren. Lees meer op onze blog:
https://lnkd.in/edqdnKfz

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s