iPad – will it blend?

De e-book hype dendert voort. Met de introductie van de iPad schrijft de media met alle liefde over de wachtrijen voor de winkels in San Fransisco. Wat zou het kosten om een paar rijen aan figuranten te bestellen? Maar heeft het zin om zo’n ding te kopen? Ik blijf er bij dat de huidige e-books en ook de iPad een tussentechnologie is.  Het is het gewoon net niet al is het wel erg mooi gemaakt. Het is gewoon net geen computer en zeker geen telefoon. Het ondersteunt geen Flash en heeft ook weer geen super goede batterij. Als je het zelfde apparaat zou maken met een een volledig OS, Wifi en een een uitklapbaar keyboard en je noemt het LapTopMetAanraakscherm dan heb je wel een prima apparaat. Dus…

Maar goed – bij de introductie van een nieuwe gadget is het altijd weer leuk om een BlendTec video te maken. Kan iemand mij vertellen waar je een BlendTec blender in Nederland kan krijgen? BlendTec moet met de Wil it Blend? serie toch een van de beste viral series ever gemaakt. Ik wil een BlendTec blender!

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s