Bizarre verhalen bij Social Strategy Talks

Social strategy talks – de door Sogeti en Crowd Sourcing gesponsorde bijeenkomsten over social media -had een vreemd thema: “bizarre verhalen”. Het leverde een onrustige middag met een allegaartje aan verhalen waar de diepte wat te zoeken was.
Een beetje uit de oude doos was Let me for stay for a day http://www.letmestayforaday.com/ het verhaal van Ramon Stoppelenburg. die meer dan 3000 logeeradressen rondselden via met een website en bijzonder veel (tradionele) media aandacht. En dat zonder sociale media.
Echt bizar werd het toen twee dames kwamen vertellen over corporate storytelling waarbij verhalen worden gebruikt om in organisaties veranderen door te voeren. Niet echt ouderwets zou je zeggen. De zaal begreep het niet. De dames gaven in een omgeving van special media adepten een schoolles over ‘hele verhalen’. Tweets zijn dat niet. Vonden zij. De beledigingen vloegen over twitter heen. Ze werden net niet uitgejoeld.
Zo’n moment zou je over een paar jaar moeten herinneren. Wat zullen wij van twitter dan gaan vinden? Ik ben oud genoeg om te weten dat het nu niet te voorspellen is.
Toch de moeite waard: http://www.socialstrategytalk.com/
Op twitter: #sst
Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s